(0)

(0)

Τηλ.: +30 213 0025640

ask

Επιστροφή & Αλλαγές

Η παράδοση των προϊόντων θα πραγματοποιείται το αργότερο εντός 5 ημέρων με δαπάνη του χρήστη, εκτός κι αν η παραγγελία υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσό που έχει υποδείξει το babycarrots,  ανάλογα με τον τρόπο που ο ίδιος έχει επιλέξει, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά από τους όρους της επιμέρους συναλλαγής. Στην περίπτωση που ο χρόνος παράδοσης υπερβαίνει τις 30 ημέρες, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας, αυτό θα έχει προηγουμένως αποτελέσει αντικείμενο επικοινωνίας από πλευράς του e-shop και αποδοχής από πλευράς του χρήστη. Τα προϊόντα θα παραδίδονται στην διεύθυνση που έχει υποδείξει ο χρήστης. Στην περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης ή σφάλματος του χρήστη ως προς την διεύθυνση ή τα λοιπά στοιχεία επικοινωνίας του, αυτός θα βαρύνεται με τυχόν πρόσθετα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας και θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν εξ’ ολοκλήρου ή να αλλάξετε το μέγεθος, θα πρέπει να το κάνετε εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μου αναφέροντας το νέο προϊόν/μέγεθος που θέλετε να αποκτήσετε, το οποίο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσης αξίας με αυτό που αρχικά αγοράσατε. Θα πρέπει, απλώς, να αναλάβετε να μου επιστρέψετε (ταχυδρομικά, με courier ή αυτοπροσώπως) το αρχικό προϊόν φροντίζοντας για την ασφαλή μεταφορά του και στη συνέχεια θα σας αποσταλεί η νέα αγορά. Απλά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα μεταφοράς και της δεύτερης αποστολής. Όμως, στην περίπτωση που μου επιστρέψετε αυτοπροσώπως το αρχικό προϊόν τότε και η παράδοση του νέου προϊόντος γίνεται επί τόπου χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και υπάρχει κάποιο ελαττωματικό προϊόν, απλά επικοινωνήστε μαζί μου, εντός 14 ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς, για να γίνει άμεση αντικατάσταση. Θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το νέο προϊον, το babycarrots δύναται να σας επιστρέψει τα χρήματα του ποσού του προίόντος.

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν / δέμα άλλο από αυτό που παραγγείλατε, επικοινωνήστε μαζί μου είτε με e-mail στο anna@babycarrots.gr ή τηλεφωνικά στα 213 0025640 και 6944 457131 για να διευθετήσω άμεσα το πρόβλημα. Το babycarrots θα επιβαρυνθεί με τα μεταφορικά έξοδα.Σε περίπτωση που σας έχουν στείλει κάποιο δώρο από το babycarrots και θέλετε να το αλλάξετε, επικοινωνήστε μαζί μου εντός 14 ημερών ώστε να γίνει η αλλαγή. Τα μεταφορικά έξοδα σε αυτήν την περίπτωση θα επιβαρύνουν εσάς εκτός κι αν επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή στον χώρο μας αυτοπροσώπως.

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε, για κάθε προϊόν που πωλείται από την ιστοσελίδα του babycarrots, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, συνοδευόμενο από τα παραστατικά που εκδόθηκαν, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. Η προθεσμία αυτή αρχίζει από την παραλαβή του αγαθού. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, διατηρείτε το δικαίωμα να υποδείξετε αν επιθυμείτε να σας επιστραφεί το ποσό ή αυτό να πιστωθεί στον λογαριασμό που διατηρείτε στην Εταιρεία.

Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα εκ μέρους της εταιρείας, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος είναι κατεστραμμένο ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος του, ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος είναι ελαττωματικό, ο χρήστης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την αντικατάσταση με το αρχικώς παραγγελθέν προϊόν ή με άλλο μέχρι του ποσού του καταβληθέντος τιμήματος, είτε να ζητήσει την επιστροφή του καταβληθέντος τιμήματος.

αγορες με πιστωτικη καρτα

© babycarrots.gr

Design by Eleni Sakali & Diamantis Arabatzis, developed by pixelmedia.gr