(0)

(0)

Τηλ.: +30 213 0025640

ask

Πνευματικά δικαιώματα & Ευθύνη

Το babycarrots.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα προϊόντα να εμφανίζονται όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Ωστόσο, οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι εικόνες είναι μια αναπαράσταση του προϊόντος και μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφορές στο πραγματικό προϊόν. Για παράδειγμα το χρώμα των προϊόντων εξαρτάται από την ποιότητα της ανάλυσης της οθόνης σας και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα αποτυπώνει με ακρίβεια την πραγματικότητα. Επίσης, το babycarrots.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι περιγραφές των προϊόντων να είναι κατά το δυνατόν πλήρεις και ακριβείς. Ωστόσο, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ορθότητα, την ακρίβεια και την εξαντλητική φύση των πληροφοριών που αφορούν στο κάθε προϊόν. Ως εκ τούτου, το babycarrots.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για: 1) έλλειψη σαφήνειας, τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις, σχετικά με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, 2) τυχόν ζημίες που μπορεί να προκύψουν από δόλια παρέμβαση από τρίτο πρόσωπο και να επιφέρουν τη μεταβολή του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Παρέχουμε τα προϊόντα μας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρόλο που φροντίζουμε να ανανεώνουμε το αποθεματικό μας μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που θα αδυνατούμε να εκπληρώσουμε την αγορά σας. Δεδομένου ότι τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του babycarrots.gr αφορούν παιδιά, εφιστάται η προσοχή σας ώστε η χρήση τους να είναι σωστή και σύμφωνη με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ουδεμία ευθύνη δύναται να βαρύνει το babycarrots.gr για οιαδήποτε ζημία ή βλάβη που μπορεί να προκληθεί λόγω μη καλής χρήσης. Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα babycarrots.gr και περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται στην εμφάνιση της ιστοσελίδας, τα κείμενα, τα γραφικά, τις εικόνες, τα σχέδια, το URL και το λογισμικό (content) ανήκει στην ιδιοκτησία του babycarrots.gr και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς νομούς περί πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων.

Η χρήση των εικόνων, γραφικών, κειμένου ή άλλου περιεχομένου καθώς και η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, μετάδοση, διανομή, σε οποιαδήποτε μορφή, απαγορεύεται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του babycarrots.gr. Σας επιτρέπεται να δημιουργείτε συνδέσμους (links) με την αρχική μας σελίδα, με την προϋπόθεση ότι οι σύνδεσμοι δεν είναι παραπλανητικοί, ψευδείς, υποτιμητικοί, ή με άλλο τρόπο επιζήμιοι για τα συμφέροντα του babycarrots.gr, αλλά δεν σας επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το λογότυπο ή τα γραφικά μας σε σχέση με τους συνδέσμους, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του babycarrots.gr.

αγορες με πιστωτικη καρτα

© babycarrots.gr

Design by Eleni Sakali & Diamantis Arabatzis, developed by pixelmedia.gr